Details

Ford USA F-150 LIGHTNING LIGHTNING LARIAT EXTENDED RANGE

Deze Ford USA F-150 is 100% onderhouden!

  • Deze auto heeft een transparante onderhoudshistorie.
  • Het onderhoud is op tijd en volledig uitgevoerd.
  • Het onderhoud is uitgevoerd volgens het schema van de fabrikant.
  • De onderhoudshistorie is gecheckt en beoordeeld door een 100% onderhouden expert.
  • De autobedrijven die deelnemen aan 100% onderhouden staan onder toezicht van de stichting.
  • De geldigheid van dit weblabel kunt u checken opĀ www.100procentonderhouden.nl.
  • De Stichting 100% onderhouden is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde onjuiste gegevens.
  • 100% Onderhouden
    In prijs gedaald! Ervaar het beste van kracht, luxe en technologie met de F150 Lariat Lightning! Deze indrukwekkende uitvoering van de F150 Lightning tilt uw rijervaring naar ongekende hoogten. Met geavanceerde functies, baanbrekende veiligheidstechnologieën en een onmiskenbare stijl, brengt de Lariat Lightning uw truckbeleving naar een geheel nieuw niveau!
    Daarnaast kun je een enorm belastingvoordeel verkrijgen, door deze vol elektriesche Pick-Up aan te schaffen.
    Bovendien is het ook nog eens een duurzame investering, gericht op de toekomst ,en draagt het ook nog eens een (plaatselijk) steentje bij aan het milieu

    Hieronder zijn enkele optionele uitrustingen en andere functies van de F150 Lightning Lariat, waardoor je ultiem geniet van extra gemak, stijl en prestaties!
    -Deze F150 Lightning Lariat heeft een opvallende uitstraling met de Star White Metallic Tricoat lak. Deze prachtige lakkleur laat uw truck schitteren en trekt de aandacht waar u ook gaat.
    -Voorzien van stijlvolle 20" lichtmetalen donkergrijze wielen. Deze hoogwaardige wielen geven uw truck een sportieve en verfijnde uitstraling die indruk zal maken op iedereen die hem ziet ,voorzien van optimale grip en prestaties in alle weersomstandigheden met de 275/60R20 BSW all-season banden,zodat u met vertrouwen kunt rijden, ongeacht het terrein.
    -Kies voor milieuvriendelijk rijden. Deze F150 Lightning Lariat is een volledig elektrisch voertuig, waardoor u kunt genieten van krachtige prestaties zonder uitstoot van schadelijke gassen.
    -Verbeterde off-road capaciteiten met de Electric Drive E-Lock achteras. Deze functie biedt maximale tractie en controle, waardoor uw F150 Lightning Lariat zelfs de meest uitdagende terreinen aankan.
    -Spray-in bedliner: Deze handige accessoire beschermt uw laadruimte tegen krassen en biedt een slipvaste ondergrond voor uw lading.
    -Voor degenen die het meeste uit hun trekcapaciteiten willen halen, biedt het Max Trailer Tow-pakket geavanceerde functies zoals on-board scales met smart hitch en een geïntegreerde trailerremcontroller. U kunt vertrouwen op deze functies voor veilig en efficiënt traileren.
    -Uw veiligheid staat voorop met het Ford Co-Pilot360 Active 2.0 systeem. Dit geavanceerde pakket bevat intelligente rijhulpsystemen zoals adaptieve cruisecontrol, automatische noodremassistentie en een 360-graden camera, waardoor u altijd met vertrouwen en gemoedsrust onderweg bent.
    -De Lariat Lightning biedt praktische opbergoplossingen met de extra verkrijgbare partitioned lockable storage. Dit betekent dat uw waardevolle spullen veilig en georganiseerd kunnen worden opgeborgen in de laadruimte. Of het nu gaat om gereedschap, uitrusting of persoonlijke bezittingen, u kunt met een gerust hart op pad gaan, wetende dat alles op zijn plaats blijft.
    -Of u nu een boot, een camper of een aanhangwagen trekt, het TOW TECHNOLOGY PACKAGE van de Lariat Lightning zorgt voor ultieme controle en gemak. Met geavanceerde technologieën zoals Pro Trailer Backup Assist, Trailer Reverse Guidance en Trailer Sway Control, wordt het trekken van zware ladingen moeiteloos en veilig.
    -Geniet van een open en luchtig interieur met het Twin Panel Moonroof. Dit panoramische zonnedak zorgt voor een prachtig uitzicht en laat natuurlijk licht de cabine binnenstromen. stadsstraten rijdt of Of u nu door de schoonheid van het platteland verkent, met een sterrenhemel of een prachtige voorjaarszon, het Twin Panel Moonroof zorgt voor een ongeëvenaarde rijervaring.
    -Ervaar de Lariat Lightning vandaag nog!
    - EU Trekhaak 3500 KG met 13 polige stekkerdoos
    -AWD
    -5 Personen grijs of vrachtwagen kenteken
    -All Weather floor mats
    -Geen BPM
    -Geen wegenbelasting tot en met 2024 en in 2025, 75% korting!
    -€5000,- Subsidie
    -Belastingvoordelen zoals KIA (ongeveer € 17.000,-) ,MIA (tot 45%) en voor 2023 een willekeuringe afschrijving mogelijk tot 50%!
    -Zero emission zone toegang (vanaf 2025 in veel steden geen toegang meer zonder zero emission vehicle)
    -Finaciering mogelijk

    Ontdek de ongeëvenaarde kracht, luxe en technologie van de Lariat Lightning.
    Bezoek ons vandaag nog en ervaar zelf de opwinding van deze buitengewone truck. Mis uw kans niet om de ultieme rijervaring te beleven. Een proefrit in onze demo Lightning is mogelijk (onder voorwaarden)
    Stap in en laat de F150 Lariat Lightning uw verwachtingen overtreffen!
    Wij brengen u ook graag in een persoonlijk gesprek, op de hoogte van alle fiscale en subsidie mogelijkheden.

    Tot ziens in Gouderak!

    Bos V8 Supercars
    Your one stop USA FORD STORE

    Middelblok 212
    2831 BR Gouderak (Grens Gouda)
    0182372966 tel of WhatsApp
    sales@v8supercars.nl
    • Prijs
      € 109 950,00 excl. BTW
    • Lease
    • Bouwjaar
      2023  
    • Kenteken
      G1-39-77  
    • Tellerstand
      100 km  
    • Brandstof
      E  
    • Transmissie
      Automaat  
    • Motor
       
    • Vermogen
       
    • Kleur / lak
      wit / metallic  
    • Massa
       
    • BTW/Marge
      BTW

    VERKOCHT

    Bereken het maandbedrag in de Lease-Calculator

    Ford USA F-150 LIGHTNING LIGHTNING LARIAT EXTENDED RANGE
    2023
    Model
    100
    km
    E
    Brandstof
    0 cc
    Automaat
    Transmissie
    Kw
    0 PK