Nieuws: Vacature Verkoper USA Bedrijfswagens

Vacature Verkoper USA Bedrijfswagens

Vacature Verkoper USA Bedrijfswagens

 

De Verkoper USA Bedrijfswagens krijgt bij Bos V8 Supercars volop de gelegenheid om zijn commerciële talenten verder te ontplooien.

Voelt zich thuis in een op USA Supercars gerichte omgeving en ziet de hele wereld als zijn werkterrein. Weet de klant vast te houden in alle stadia van de onderhandelingen en daarmee een langdurige relatie op te bouwen. Rondt een verkooporder van A tot Z geruisloos af. Overlegt met de Chef Werkplaats omtrent technische werkzaamheden. Regelt de documentenafwikkeling. Stelt in samenwerking met de overige afdelingen de planning en levertijden vast. 

Profiel Verkoper USA Bedrijfswagens

 

De geschikte kandidaat is een actieve persoonlijkheid, is representatief en heeft zijn sporen verdiend in een commerciële verkoopfunctie. Heeft ervaring met zakendoen met het MKB. Heeft affiniteit met de bedrijfswagenbranche en is op de hoogte van alle fiscale aspecten en bij voorkeur een afgeronde opleiding in de automotive sector. Toont initiatief, is inventief, ondernemend en resultaat- en oplossingsgericht. Ziet elke offerteaanvraag als een uitdaging. Is een echte klantenbinder en toont zich een prettige en betrouwbare gesprekspartner. Heeft geen 9-tot-5 mentaliteit. Is bekend met computergebruik. Gezien onze vele contacten met USA is het beheersen van de Engelse taal een voorwaarde net als het bezit van rijbewijs B. Voorkeur voor iemand wonende in de Regio Zuid-Holland. 

Kortom een afwisselende functie met volop uitdaging.

 

Aanbod

 

Wij bieden jou: 

Bos V8 SuperCars BV is een betrouwbare en solide werkgever. Wij bieden je een prettige werksfeer, een compact team met korte lijnen en volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Wij weten je prestaties te waarderen en hebben oog voor je capaciteiten. Tevens bieden we je goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteer nu en leer ons kennen!

 

Bedrijfsprofiel

Bos V8 SuperCars BV is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in Amerikaanse auto's, met in het bijzonder Ford Pick-Up Trucks. Ook op het gebied van Import, Export, Onderdelen, Kenteken klaarmaken. RDW, TUV Keuringen en diverse betaalbare lease zijn wij actief. Een hoge servicegraad en het altijd streven naar kwaliteit maakt ons bedrijf zich sterk ontwikkeld. Ons nieuwe pand heeft een prachtige showroom en een hypermoderne werkplaats. 
 

Contact

Stuur je sollicitatie naar: 

Bos V8 Supercars BV 
T.a.v. dhr. Bas Bos 
Middelblok 212 
2831 BR 
Gouderak (Bij Gouda) 

Tel: 0182 372966 
Mob: 06-26708866 

info@v8supercars.nl 
www.v8supercars.nl